Konverteringsoptimerare sökes

Vi söker ytterligare en Konverteringsoptimerare till vår tillväxt-avdelning. Är du vår nästa kollega?Grow Me är en snabbt växande konsultbyrå inom e-handel. Inom företaget finns expertis för hela spektrumet inom e-handel, där fokus ligger på teknik och tillväxt. Det primära målet för alla anställda är att hjälpa e-handlare med att utveckla sin verksamhet, öka sin tillväxt och blomstra på marknaden. De senaste åren har Grow Me AB växt i hög takt och teamet på fem personer behöver nu dubbleras. Är du vår nästa kollega?Vi söker både heltids- och deltids anställda. Det fungerar alltså att kombinera denna tjänst med annat jobb eller studier.Tjänsten innefattar konverteringsoptimering av såväl stora som små e-handlare. Du får tillgång till en rad olika verktyg för att skapa de bästa förutsättningarna att öka tillväxten hos företagen genom konverteringsoptimering. Första steget till konvertering är att få användare att hitta till e-handlarens webbplats, andra steget är att få dem att stanna kvar – det är ditt jobb!Nödvändiga kunskaper…
  • Erfarenheter inom CRO.
  • Erfarenheter av A/B-testing.
Meriterande kunskaper…
  • Erfarenheter av UX-analyser
  • Erfarenhet av e-handelslösningar och/eller e-handelsplattformar, exempelvis Magento eller WordPress/Woocommerce.
  • Erfarenheter inom SEO
  • Erfarenhet av Google Analytics.
Känner du dig osäker på om du har rätt förkunskaper? Kontakta oss så snackar vi vidare. Vi älskar att lära ut, kanske du är nästa talang som växer fram inom företaget?—————————————————–

Yrkesnivå: Basnivå Omfattning: Heltid/Deltid Befattning: Konverteringsoptimerare, Tillväxt-avdelningen.

BEHÖVER DU NÅGON SOM ÄR RIKTIGT GRYM?

Hör av dig till oss på Grow Me! Vi vill veta mer om dig och dina utmaningar. Ring oss på 08-722 03 05 eller fyll i formuläret.