Ecom-analysis-tool-hemsida.png

Utbildning inom Google Data Studio och analys

Utbildningens syfte är att utbilda beställare, ansvariga och de som jobbar med e-butiken. Utifrån er befintliga kunskap och önskemål så anpassar vi nivån och innehållet.

Klicka dig vidare för att läsa mer om vårt rapportverktyg och boka en demo av Ecommerce analysis tool.

läs mer

Utbildningen består av

GOOGLE DATA STUDIO OCH ANALYS/RAPPORTERING/UPPFÖLJNING

Hur ska jag ha koll på alla siffror på alla analys-sidor? Vad kostar min marknadsföring via Facebook, Google och andra kanaler egentligen? Vad tjänar vi på dessa marknadsföringskanaler? Är de verkligen lönsamma, eller bör vi tänka om?

I denna utbildning går vi igenom vårt rapportverktyg som är byggt i Google Data Studio med Google Analytics och Funnel som källor för intäkts- och kostnadsdata. Vi tittar på kostnader och intäkter för er e-butik, hur de relaterar till varandra samt vilka kanaler som är lönsamma och mindre lönsamma. Rapporten är skapad för att samla all analytisk data från e-butiken på en plats där ni kan jobba proaktivt utifrån de insikter ni får.

Ni kommer att få använda verktyget hands-on i en workshop för att förstå hur det fungerar. Med denna utbildning lär ni er grunderna inom dataanalys, hur ni kan jobba proaktivt med den data ni har samt optimera marknadsföringskanaler på ett effektivt sätt.

BOKA ETT MÖTE MED OSS!