OM OSS

Grow Me är en digital byrå som grundades år 2016. Bolaget är startat i Umeå och finns idag även i Stockholm och Östersund.

Vi specialiserar oss på att leverera innovativa och effektiva digitala lösningar till våra kunder. Vårt team består av kreativa och erfarna experter som brinner för att skapa engagerande och anpassade digitala lösningar. Några av oss av har själva drivit digitala tjänster och försäljning tidigare. Genom att vi varit på andra sidan affären så förstår vi våra kunder på ett bättre sätt och kan hjälpa dem att göra smartare satsningar. Vi bygger inte bara system, vi hjälper också våra kunder att öka sin försäljning, lönsamhet och effektiviserar sina processer.

Vi förstår vikten av att ha en stark närvaro online och vi hjälper våra kunder att uppnå sina affärsmål genom att skapa skräddarsydda strategier som är anpassade efter deras unika behov och målgrupp. Vår breda kompetens inom digital marknadsföring, webbutveckling, design och UX samt E-handel hjälper våra kunder att stärka sin digitala närvaro. 

Vi tror på att skapa hållbara och långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera högkvalitativ service och ständigt förbättra och utveckla våra lösningar. Oavsett om du är en nystartad företagare eller en etablerad verksamhet, är vi redo att hjälpa dig att växa och nå dina affärsmål. Vi är som bäst när vi levererar helhet i våra samarbeten. Det vill säga inte bara en enskild lösning utan kombinerat med ett större strategiskt perspektiv. 

Vad skiljer oss från en IT-leverantör, en marknadsföringsbyrå eller en SEO-byrå?
Vårt mål är inte att sälja IT-lösningar, system eller marknadsföring. Vårt mål är att växa som en effekt av att vi hjälper våra kunder att växa genom att vi levererar bra tjänster. Vi jobbar med våra kunder istället för åt dem.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att förbättra din digitala närvaro. 

TRÄFFA GROW ME

martin

Martin Andersson
VD, DIGITAL STRATEGI

Läs mer om Martin

Linda Holmqvist
E-COMMERCE MANAGER & UX

Läs mer om Linda

Johnny Strandberg | Grow Me

Johnny Strandberg
E-commerce Specialist

Läs mer om Johnny

dummy-

Är du vår nästa stjärna?

Se våra lediga tjänster här

Vill du prata med oss?

Det är bara att ringa till oss, boka ett telefonmöte eller videomöte.