Vår Vision

Vår vision är att alla ska kunna driva e-handel. Vi har själv drivit e-handel, vi har varit i din position. Du är en stjärna som klarar av alla dessa uppgifter samtidigt. 

Efter våra äventyr inom e-handel hjälper vi nu andra e-handlare att öka sin försäljning och lönsamhet med hjälp av rätt teknik, marknadsföring och kunskap.

Vilka är vi?

Det är vi som kommer hjälpa dig i din e-handelsresa. Vi hjälper dig från steget att starta upp, utvecklas, blomstra och nå din fulla potential.

Martin Andersson

Martin Andersson

VD & E-commerce Strategist

Sofia Sundborg

Sofia Sundborg

Superwoman

Bin Wester
Bin Wester

E-commerce Manager

Är du vår nästa stjärna?

Är du vår nästa stjärna?

Utvecklare, UXare, Designer eller E-com Manager eller något annat?

Daniel Lind

Daniel Lind

Web Developer

Vad gör Grow Me?

GROW ME är ett IT-företag som hjälper andra företag att växa genom innovativa lösningar. Vi finns i Umeå, Östersund och Stockholm, men jobbar med företag i hela norden. 
Med e-handel i fokus jobbar vi med utveckling, drift, support, marknadsföring, konverteringsoptimering (CRO), sökmotoroptimering (SEO) och mycket mer, för att hjälpa företag att nå sina mål.

Utveckling

Missnöjd med din nuvarande butik? Bygga en helt ny? Eller kanske bara fixa den nuvarande? Vi är experter på WordPressWoocommerce & Magento.

Drift & Support

Fullt upp med support, packning och allt en e-handlare har på sin to-do list? Inga problem, vi kan sköta din hemsida åt dig – och behöver du hjälp finns vi där!

Digital Marknadsföring

Får du inte in nog många besökare? Eller är det fel typ av besökare? Vi hjälper dig med din digitala marknadsföring. Google, Facebook, Instagram, Bing – you name it.

U

Sökmotor-optimering

Vill du inte lägga massa pengar på marknadsföring? Vi hjälper dig att förbättra din organiska placering i sökmotorerna genom kick-ass sökmotoroptimering.

SAMARBETSPARTNERS

Nedan hittar du några av GROW ME:s samarbetspartners. 

PROJEKT

GROW ME har fått äran att jobba med allt från start ups till några av Sveriges största företag. Alla projekt är lika roliga och ärofyllda för oss, och här hittar du några av våra senaste projekt.

SÄG HEJ! 

Har du några frågor om oss? E-handel? Behöver du en utvecklare? Hjälp med marknadsföringen? Eller kanske bara prata lite? Tveka inte att kontakta oss!

hej@growme.se ·  Kuratorvägen 2, 907 36 Umeå · 08 722 03 05