Instagram annonsering | Grow Me

Utbildning inom kundresan

Utbildningens syfte är att utbilda beställare, ansvariga och de som jobbar med e-butiken. Utifrån er befintliga kunskap och önskemål så anpassar vi nivån och innehållet.

Utbildningen består av

KUNDRESAN

Varför har jag så mycket trafik på min webbsida, men så få köp? Vad är en kundresa? Varför är det viktigt att förstå en kunds resa för att optimera sin försäljning? Hur kan ni jobba med kundresan?

I denna utbildning går vi igenom era kunders kundresa genom att bygga upp stegen den består av. Vi går igenom i vilka steg kunder kan få marknadsföring, hur ni givet varje steg kan välja att kommunicera med dem och hur ni jobbar med detta på ett effektivt sätt.

Ni får gå igenom grunderna samt kör hands-on i en workshop där ni själva får agera kunder och lära er nyttja de verktyg och metoder vi använder. I denna utbildning kommer ni att bygga en kundresa som ni kan använda för att skapa relevant kommunikation till era kunder givet vart i kundresan de befinner sig. Ni lär er grunderna i kundresan samt hur ni nyttjar den till er fördel i kommunikation och marknadsföring.

 

BOKA ETT MÖTE MED OSS!

Vi startade upp vårt samarbete med Grow Me med en workshop vilken innehöll kreativa övningar som ledde oss fram till hur vår kundresa såg ut i nuläget och hur vi önskade att den utvecklades framåt. Vi tog också reda på var vi är sårbara respektive starka, åt vilket håll vi vill utvecklas och mycket mer. En nyttig workshop som fick oss att analysera vårt företag och hur vi arbetar.

Anna Widén / Ooaki Living