Utbildning inom
Visualisering, rapportering och Google Analytics

Utbildningens syfte är att utbilda beställare, ansvariga och de som jobbar med e-butiken. Utifrån er befintliga kunskap och önskemål så anpassar vi nivån och innehållet.

Utbildningen består av

VISUALISERING OCH RAPPORTERING, GOOGLE ANALYTICS

Ska jag använda Google Analytics? Det korta svaret är ja, och det långa svaret är endast vid specifika behov.
Vi (Grow Me) har byggt ett eget rapportverktyg i Google Data Studio för att lösa ett av de stora problemen med Google Analytics, att det är för stort. Det finns för mycket data så det är lätt att drunkna i den utan att få fram några actionable insights. Men Analytics är ändå världens mest använda verktyg för webbanalys så det är motiverat att lära sig det.

Vi kommer gå igenom grunderna i Analytics och vad det är bra respektive dåligt på. Hur ni kan använda Analytics på ett effektivt sätt för att gräva i detaljer och optimeringsmöjligheter utan att fastna i en uppsjö av data. Vi genomför en workshop där ni får i uppgift att plocka fram svar på specifika frågor för att lära er att navigera i verktyget. Med denna utbildning lär grunderna inom Analytics och hur ni kan använda verktyget för att mäta och analysera nyckeltal som är relevanta för er e-butik.

BOKA ETT MÖTE MED OSS!