Utvecklare PHP/Magento sökes

Vi söker ytterligare en Magento-utvecklare till vår teknik-avdelning. Är du vår nästa kollega?Grow Me är en snabbt växande konsultbyrå inom e-handel. I företaget finns expertis för hela spektrumet inom e-handel, där fokus ligger på teknik och tillväxt. Det primära målet för alla anställda är att hjälpa e-handlare med att utveckla sin verksamhet, öka sin tillväxt och blomstra på marknaden. De senaste åren har Grow Me AB växt i hög takt och teamet på fem personer behöver nu dubbleras. Är du vår nästa kollega?Vi söker både heltids- och deltids anställda. Det fungerar alltså att kombinera denna tjänst med annat jobb eller studier.Tjänsten innefattar backend-utveckling av Magento 1 och Magento 2 för så väl stora som små e-handlare. Utveckling av tillägg till Magento 2 är något som våra utvecklare jobbar med och som du kommer att bli introducerad till i denna tjänst. Kunskaper inom frontend-utveckling är inte nödvändigt, då Grow Me har speciella utvecklare för detta. Däremot är det väldigt meriterande. Nödvändiga kunskaper…
  • PHP, HTML, CSS och Javascript.
  • PHP7
  • MySql
Meriterande kunskaper…
  • Tidigare erfarenhet av e-handelslösningar och/eller e-handelsplattformar, exempelvis Magento eller WordPress/Woocommerce.
  • Erfarenheter inom SEO
  • Erfarenhet av Google Analytics.
Känner du dig osäker på om du har rätt förkunskaper? Kontakta oss så snackar vi vidare. Vi älskar att lära ut, kanske du är nästa talang som växer fram inom företaget?—————————————————–

Yrkesnivå: Basnivå Omfattning: Heltid/Deltid Befattning: Utvecklare, Teknik-avdelningen.

BEHÖVER DU NÅGON SOM ÄR RIKTIGT GRYM?

Hör av dig till oss på Grow Me! Vi vill veta mer om dig och dina utmaningar. Ring oss på 08-722 03 05 eller fyll i formuläret.