Trocadero lanserar ny e-handel i samarbete med GROW ME AB

shopadero1
GROW ME AB har under vecka 20 lanserat en ny e-handel i Magento 2 tillsammans med bryggeriet Spendrups och reklambyrån Påhlsons Daylight. Webbshopen riktar sig till de inbitna fantasterna av Trocadero och är en del av Spendrups sommarkampanj för läskedrycken. Denna e-handel säljer klädesplagg, verktyg, posters och trädgårdsmöbler med Trocadero-tryck.Förutom en e-handel i Magento 2 med integration till fraktsystem och affärsystem, så levererar GROW ME AB även en funktion för att handla med korkar från Trocadero-flaskor. Miljontals korkar från Trocadero-flaskor runt om i landet innehåller rabattkoder som kan används för att köpa Trocadero-prylar.Förutom detta levereras ett antal andra integrationer och speciallösningar för att kunna skala en e-handel efter den stora kundbas som Spendrups har.Vi er väldigt stolta över detta projekt och tackar Spendrups Bryggeri AB, Vinter AB och Påhlsons Daylight AB för ett gott samarbete.Se sidan här: Shopadero.nu.

Trocadero lanserar ny e-handel i samarbete med GROW ME AB

BEHÖVER DU NÅGON SOM ÄR RIKTIGT GRYM?

Hör av dig till oss på Grow Me! Vi vill veta mer om dig och dina utmaningar. Ring oss på 08-722 03 05 eller fyll i formuläret.