Addwish blir Hello Retail

Vår samarbetspartner Addwish har idag genomgått en större rebranding och byter namn till Hello Retail.Den 3 april 2019 byter Addwish namn till Hello Retail. Hello Retail är nordens ledande leverantör av en komplett tjänst för att anpassa kundresan i din webbshop.Hello Retails produktutbud för din webbshop innehåller följande delar:– Intelligent sökfunktion. – Anpassning av användare resan och produktrekommendationer till den enskilda kunden. – Personaliserade produktrekommendationer av nyhetsbrev. – Triggered e-mails, till exempel övergiven kundvagn. – Kundservice på högsta nivå.Dessa delar fungerar på mängder av plattformar, däribland Magento 1, Magento 2 och Woocommerce. Maila oss på hej@growme.se om du har några frågor om dessa tjänster.
Vi önskar gänget på Hello Retail lycka till med rebrandingen!

BEHÖVER DU NÅGON SOM ÄR RIKTIGT GRYM?

Hör av dig till oss på Grow Me! Vi vill veta mer om dig och dina utmaningar. Ring oss på 08-722 03 05 eller fyll i formuläret.