GROW ME AB blir GROW ME GROUP AB

GROW ME AB blir GROW ME GROUP AB

Januari 1 2020 lanserar GROW ME AB ett nytt dotterbolag dit all verksamhet flyttar från och med idag. Denna lansering är en del i en ny satsning av GROW ME och öppnar upp nya framtida möjligheter för oss som företag. GROW ME GROUP AB gör det möjligt för anställda i verksamheten att gå in som delägare. Detta är ett steg i vår tillväxtplan för de kommande åren. Under 2019 växte GROW ME från tre medarbetare till tio medarbetare, och tillväxten fortsätter under 2020 då vi under januari kommer bli tolv medarbetare. Under 2020 kommer GROW ME att utöka vår verksamhet och lansera fler erbjudanden till våra nuvarande kunder.Har du några frågor? Kontakta oss på hej@growme.se.

BEHÖVER DU NÅGON SOM ÄR RIKTIGT GRYM?

Hör av dig till oss på Grow Me! Vi vill veta mer om dig och dina utmaningar. Ring oss på 08-722 03 05 eller fyll i formuläret.