Magento 2.3 släppt – Bästa releasen hittills?

Magento har släppt en ny stor uppdatering för Magento 2 under den gångna veckan som innehåller många nya funktioner och flertalet stora buggfixar.Det är allmänt känt att Magento 2 kräver en del utvecklingstimmar, då systemet innehåller många små fel. Grow Me’s utvecklare har delvis varit med och patchat tidigare uppdateringar för att lösa dessa buggar. Nu har Magento 2.3 släppts och spänningen är olidlig – gör denna uppdatering att Magento 2 är go-to plattformen för större e-handlare?Höjdpunkter för e-handlare:
  • Inventory Management: Förbättrad hantering av lager över hela plattformen – ger e-handlaren full kontroll över lager och frakt.
  • CMS-förbättringar: Stor förändringar i block-hanteringen har gjorts. Bland annat är det nu möjligt att gör banners direkt i filhanteraren i Magento.
Höjdpunkter för utvecklare:
  • PWA Studio: Ett stort utbud av nya verktyg för utveckling, implementering och underhåll.
  • Declarative schema: Förenklade installation och uppgraderingsprocedurer för Magento och Magento extensions.
  • Web APIs: Stora förbättringar gällande hanteringen av Web APIs.
Säkerhetsförändringar:
  • Över 30 säkerhetsfixar i Magento-koden
  • Förbättrad Cache-hantering för att förhindra oavsiktliga ändringar som eventuellt kan påverka systemets prestanda.
  • 2FA / CAPTCHA skyddar administratörspanelen mot botar.
Utöver det har många förändringar gjorts för att förbättra Klarna-betalningar, synkningar mot Amazon och Ebay, samt stora förändringar för Magento Shipping.Grow Me kommer att genomföra tester av nya uppdateringen i en säker miljö för att fastställa att det inte finns några större buggar som skulle kunna påverka kundernas upplevelse av nya versionen. Efter detta kommer kunder få möjlighet att uppdatera till senaste versionen, förutsatt att alla tillägg på hemsidan klarar av förändringarna.Läs mer här: https://devdocs.magento.com/guides/v2.3/release-notes/ReleaseNotes2.3.0OpenSource.html 

BEHÖVER DU NÅGON SOM ÄR RIKTIGT GRYM?

Hör av dig till oss på Grow Me! Vi vill veta mer om dig och dina utmaningar. Ring oss på 08-722 03 05 eller fyll i formuläret.