Digital marknadsförare sökes

Vi växer och söker en till driven kollega. Vi söker dig som vill jobba med digital marknadsföring och e-handelslösningar i ett roligt team med höga ambitioner.
Vi är tre personer snart fyra och söker dig vår femte stjärna som ska fokusera på våra kunders tillväxt med digital marknadsföring som ditt huvudsakliga verktyg. Du har en kärleksrelation till verktyg såsom Google Ads, Facebook Ads, Google Analytics och har tidigare snubblat förbi e-handelssystemen Magento och WooCommerce när du har slösurfat på Google i din jakt på ny kunskap. Du har höga ambitioner så när någon ber dig att baka en tårta så bakar du två stycken för att du gillar att överträffa förväntningarna (eller bara för att du gillar tårta). 
Du kanske redan har en sysselsättning såsom studier, jobb, sportnörd, e-sport (eller tårtälskare) men det är inget problem. Vi anställer gärna på deltid/timmar då vi också har andra sysselsättningar såsom ingenjörsstudier, fotboll, musikstudio, programmeringsveckan och ölprovning (tack vare vår kund alesandbrews.com). 
Och en sista detalj, det är inte våra förväntningar du ska överträffa, det är våra kunders och gärna dina egna. Vi jobbar som ett team så även om du främst lyckas flörta in dig hos oss genom dina skills inom första området nedan så kan du förvänta dig att du kommer bli matad med ny kunskap inom de två andra också:
  • Digital marknadsföring
  • Rätt system och teknik för e-butiker
  • Utbildning, sharing is caring

Är du den vi söker? Då mailar du martin@growme.se och berättar varför du vill jobba med oss. Känner du den vi söker? Då mailar du den personen och kopierar in martin@growme.se. Om ditt tips resulterar i anställning så får du 1000kr i belöning (eller ett betalt tårtkalas).

BEHÖVER DU NÅGON SOM ÄR RIKTIGT GRYM?

Hör av dig till oss på Grow Me! Vi vill veta mer om dig och dina utmaningar. Ring oss på 08-722 03 05 eller fyll i formuläret.