Om uppdraget

Kund: Spendrups Bryggeri AB

Uppdrag: Magento 2-lösning med custom made-system för utcheckning med koder i flaskkorkarna.


old-logo

Specifikation

Vi fick in en förfrågan att skapa en hemsida tillsammans med Spendrups bryggeri och Påhlson Daylight. De sökte en specifik sak – att kunna använda en stor mängd koder i deras e-handelslösning. Vad spännande tänkte vi och tackade förstås ja!

Tanken med denna kampanj var att trycka miljontals koder i flaskkorkar som sedan skickades ut med alla Trocader-flaskor under sommaren. Dessa koder skulle sedan kunna samlas och användas för att betala olika produkter med varumärkestrycket. Med denna information byggde vi en sida från grunden för att möta de behov som var.

1. Automatiserad hantering. Vi skapade ett automatiserat verktyg för att hantera kork-koder.

2. Bättre kupong-hantering. Med det förbättrade rabattkodssystemet kan direkta länkar till varukorgen för kunden genereras för att förenkla utcheckning och betalning.

3. Automatiserad orderhantering. Systemet är helt automatiserat, där all information skickas till fraktsystem, betalsystem och affärssystem. Detta är en utmärkt lösning för den stora mängd ordrar som Shopadero hanterar varje dag.

shopadero1

Vi på Grow Me fick en förfrågan från Spendrups bryggeri och Påhlson Daylight om att skapa en hemsida för deras e-handelslösning. En e-handelslösning som handlade om att använda en stor mängd koder i samband med en kampanj, där koder trycktes på flaskkorkar som skickades ut med Trocader-flaskor under sommaren. Vilket resulterade i det lönsamma Shopadero.

Ett samarbetet som präglades av en nära dialog med Jon Hilander, produktchef på Trodacero, för att få det enligt Spendrups & Påhlson Daylight vision.

Efter lansering av projektet kontaktade vi Jon för att få hans syn och tankar på det initiala samarbetet med Grow Me. Videon på denna sida är en sammanställd version av den intervjun.

De ville kunna använda en stor mängd koder i samband med en kampanj där koder trycktes på flaskkorkar som skickades ut med Trocader-flaskor under sommaren.

Några ord från Jon Hilander på Spendrups

Skulle du rekommendera Grow Me och isåfall varför?

Jag skulle absolut rekommendera Grow Me om man söker en trygg arbetspartner som tittar på funktionalitet, struktur och kvalité säger Jon Hilander, Produktchef Trocadero.

BOKA ETT MÖTE MED OSS!