Projekt

Här hittar du några av våra senaste projekt inom våra olika områden.
Vill du se fler referenser? Inga problem – kontakta oss så skickar vi fler.

MAGENTO 2, MAGENTO 1, WORDPRESSWOOCOMMERCE.

 

MAGENTO 2

 Här hittar du några av de projekt som vi byggt med e-handelsplattformen Magento 2

MAGENTO 2

SHOPADERO.NU

Shopadero.nu är vår anledning vi kan kalla oss Trocaheros. Vi har, tillsammans med bryggeriet Spendrups och marknadsföringsbyrån Påhlsons Daylight, byggt upp en sommarkampanj i Magento 2.

MAGENTO 2

NAMMI.IS

Under 2018 levererade GROW ME en ny plattform för den internationella e-handel Nammi.is. Magento 2 är världens kraftfullaste e-handelplattform och uppfyller alla krav en internationell e-handel kan ha.

Digital marknadsföring

 Här hittar du några projekt där vi jobbat med kunder inom Facebook Ads, Instagram Ads, Google Ads, Bing Ads och mycket mer.

DIGTIAL MARKNADSFÖRING

FLYINGEAGLE.SE

Flying Eagle är en av sveriges största e-handlar specialiserade på allt inom motorcykelåkning. Vi jobbar aktivt med digital marknadsföring för både deras e-handel och butik i Växjö. 

DIGTIAL MARKNADSFÖRING

BONDEPRYLAR.SE

GROW ME jobbar med marknadsföring på flertalet plattformar åt Bondeprylar.se. Dessa innefattar Facebook, Instagram, Google och Bing.

MAGENTO 1

 Här hittar du några fler projekt som är byggt med e-handelsplattformen Magento

MAGENTO 1

VATTENSPORT.SE

Vatttensport.se är en del av Extra Evil Distributions fyra webbshopar. Dessa är byggda som en multishop i Magento 1 med mängder av integrationer för att förenkla den vardagliga verksamheten.

MAGENTO 1

JETHWEAR.SE

När Jethwear kom till oss och ville bygga en e-handel för sina fantastiska produkter visste vi exakt vilken plattform de skulle ha. Magento är den ulitmata plattformen för större e-handlare.

WORDPRESS & WOOCOMMERCE

WordPress tillsammans med Woocommerce är en perfekt plattform för mindre e-handelsföretag. 

WORDPRESS 

HÖGBOMSEL.SE

Högbomsel.se är en sida som är byggd i WordPress med ett starkt fokus på sökmotoroptimering. Målet är att synas så mycket som möjligt i hela Jämtland.

WORDPRESS

CALDUR.COM

Caldur.com är en informationssida byggd i WordPress för att informera deras kunder om de produkter och tjänster som levereras. En materialnyckel är även byggd för att informera om materialen som används.

SE MER? REFERENSER?

Vill du se flera projekt som vi har gjort? Eller kanske komma i kontakt med någon av våra referenser? Inga problem. Kontakta oss genom kontaktformuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt. 

SÄG HEJ! 

Har du några frågor om oss? E-handel? Behöver du en utvecklare? Hjälp med marknadsföringen? Eller kanske bara prata lite? Tveka inte att kontakta oss!

hej@growme.se ·  Kuratorvägen 2, 907 36 Umeå · 08 722 03 05