Lär känna

Martin

Business Strategy, CEO

Martin är VD och grundare av Grow Me. Han kommer ursprungligen från Östersund. För närvarande pendlar han mellan Stockholm och Östersund för att få de bästa av två världar, storstad och natur. 

Martin är en duktig ledare, inspirationskälla, affärsman och hans passion för att hjälpa företag att växa har gett oss en stark grund att stå på. 

En klassisk vardag för Martin innebär att vara VD på pappret, men han är lika mycket en allt-i-allo och springpojke, där en stor del av hans fokus läggs på sälj och rekrytering. När Martin inte briljerar på jobbet så är det natur och hans intressen som får hans fokus, vilket innebär att vi hittar honom cyklandes downhill, på skidorna i pisten eller i skogen på jakt efter nya äventyr. Martin slutar aldrig att förvåna, när vi frågar honom om hans favoriträtt så visade de sig att han även har riktiga kockkunskaper också, och att favoriträtten då var en egengjord Ravioli.

Hur kommer det sig att du hamnade i E-commerce branschen?
– Året var 2009, E-handeln var i sin linda och jag var tekniskt intresserad. Klarna hade nyligen startats och hette då Kreditor och erbjöd faktura och delbetalning. Så det var bara att starta e-butik tänkte jag och startade maxeffekt.se och två år senare startade jag mrboard.se som även blev en fysisk butik. 

Om du fick välja att vara vilket djur som helst, vilket hade du varit då?
– En örn, sjukt maffig och fatta att kunna flyga. 

 

Kontakt

Boka ett möte med mig