Lär känna

Linda

E-Commerce Manager & UX

 Linda kommer ursprungligen från Norrtälje, men sedan 16 år tillbaka bor hon i Stockholm med sin man och deras golden retriever. 

Den klassiska arbetsdagen för Linda är väldigt varierande, hennes arbetsdag kan likväl bestå av att förbättra kundupplevelsen genom UX-design, jobba för att vidareutveckla våra kunders sökmotoroptimering (SEO) eller rent av bygga nya sajter. 

När Linda inte briljerar på arbetet så passar hon på att hitta på saker som ligger henne varmt om hjärtat, såsom att renovera i huset, bygga eller måla och hänga med vänner och familj. Men på senare år har hon hittat ett nytt intresse, nämligen golf. Så när du inte hittar henne i något projekt hemma så kan du vara säker på att hon springer runt på någon golfbana. Linda har även ett intresse för trädgård och att odla, så på sommarhalvåret fyller det även en stor del av hennes vardag. 

Vi ställde frågan om vilken som var hennes favoriträtt, men kom fram till att fisk var favoriten i olika former. 

Hur hamnade du i E-commerce branschen? 

Jag har under hela min uppväxt velat bli fotograf, men när jag sedan gick media på gymnasiet så insåg jag snabbt att jag vill göra något mer än att bara fotografera. När jag läste kursen webbdesign på gymnasiet så insåg jag att detta var de bästa för mig, både få jobba med foto och content. Därför sökte jag till en utbildning inom interaktionsdesign och sedan en utbildning inom webbutveckling. Så på den vägen är det och jag älskar (nästan) allt det jag gör på dagarna, så är helt säker på att jag hamnade rätt. 

Om du vore ett djur, vilket djur skulle du vara och varför?
– Garanterat en koala, finns det något gulligare djur? Ingen kan vök bli arg på en sök koala så där kan man komma undan med mycket.

 

Kontakt

Boka ett möte med mig