Om uppdraget

Kund: Spendrups Bryggeri AB

Uppdrag: Magento 2-lösning med custom made-system för utcheckning med koder i flaskkorkarna.


old-logo

Specifikation

Vi fick in en förfrågan att skapa en hemsida tillsammans med Spendrups Bryggeri och deras tryckeripartner. De sökte en specifik sak – att kunna använda en stor mängd koder i deras e-handelslösning. En e-butik med skräddarsydda anpassningar, det passar oss perfekt tänkte vi och antog oss uppdraget.

Planen för denna kampanj var att trycka miljontals koder i korkarna på Trocadero-flaskor. Troca-fansen skulle samla dessa koder och lösa in dem mot olika merch-produkter i en shop. Utifrån detta byggde vi en sida med:

1. Automatiserad kodhantering. Vi skapade ett automatiserat verktyg för att hantera kork-koder.

2. Användarvänlighet. Med det förbättrade kodsystemet kan direkta länkar till varukorgen för kunden genereras för att förenkla utcheckning och betalning.

3. Automatiserad orderhantering. Systemet är helt automatiserat, där all information skickas till fraktsystem, betalsystem och affärssystem. En utmärkt lösning för den stora mängd ordrar som Shopadero hanterar varje dag.

shopadero1

Samarbetet präglades av en nära dialog med Jon Hilander, brand manager för Trodacero, för att få det enligt Spendrups vision.

Efter lansering av projektet kontaktade vi Jon för att höra hans syn och tankar på samarbetet med Grow Me. I filmen kan du lyssna på några citat från honom.

Några ord från Jon Hilander på Spendrups:

Ni är sjukt bra på att leverera den mekaniken och tekniken vi behöver i kampanjen.
Det har varit ett väldigt komplext projekt med höga krav och att ni tar er an en sådan uppgift och ser till att lösa den, det är beundransvärt. Jag är superimpad.
Med tanke på den konsumentdialog vi ändå har så är det imponerande att det trots den höga volymen är så pass lite handpåläggning. Det är flera andra företag som har hört av sig till oss och frågar hur vi har byggt det här och sagt att det här går inte egentligen. Då har jag hänvisat till er med glädje.

BOKA ETT MÖTE MED OSS!