Om uppdraget

Kund: Donsö Engine and Shiprepair AB

Uppdrag: Fräscha upp befintlig hemsida med ny design och rensa onödiga plug-in för att göra sajten dels mer användarvänlig och effektiv men även öka sidans prestanda, säkerhet och effektivitet.


desab-logo_white

Specifikation

Omfattande re-design av DESAB:s hemsida, det nya utseendet har utvecklats för att förbättra användarupplevelsen för besökare på sajten och göra det enklare att hitta relevant information. Den nya hemsidan har en modern, ren och professionell design med en mer strukturerad layout som gör det enklare att navigera.

Förutom det nya utseendet har också en rad nya funktioner och förbättringar implementerats på hemsidan. Besökare kan nu enkelt söka efter tjänster på sajten och hitta detaljerad information om DESAB:s utbud av lösningar. Sidan har också förbättrats för att fungera bättre på mobiltelefoner och surfplattor, vilket gör det enklare för besökare att använda den från olika enheter.

Några ord från Johan Jakobsson på DESAB.

Äntligen en byrå som pratar vårt språk! Snabba på bollen och inga långa ledtider. Grow Me var snabbt igång med projektet och fullföljde det enligt tidsplan. Vi är riktigt nöjda och använder dem numera som bollplank och månadsvisa uppdateringar.

Säger Johan Jakobsson, grundare till Donsö Engine and Shiprepair AB.

BOKA ETT MÖTE MED OSS!