Lär känna

Johnny

E-Commerce Manager

Johnny kommer från det svenska bilbingo centrumet Häggenås. Johnny har testat på att bo både i Halmstad och Göteborg i 4 år, men sommaren 2022 bestämde han sig att flytta tillbaka till fjäll och natur i Östersund, med argumentet att det var lite väl platt nere i söder. Så Johnny är vår egna lilla norrlänning.

En vanlig dag på kontoret för Johnny innebär att hålla koll på allt som händer, de varierar mellan att hantera Google Ads, datadriven e-postmarknadsföring och tillsammans med Martin vidareutveckla Grow Me’s egna analysverktyg, E-commerce Analysis Tool. Så är du trött på att lista ut hur marknadsföringen går, kontakta Johnny. 

Utanför arbetet så varierar Johnnys intressen en hel del beroende på den årstid. På vintern präglas oftast helgerna av skidåkning (både slalom och längd), eller på sommaren tillbringar han gärna tiden med fjällvandra, fiska och discgolf med vännerna. Johnny har även ett stort intresse för både fotografering och matlagning, där favoriträtten är att tillaga en krämig svamprisotto. 

Hur kommer det sig att du hamnade i E-commerce branschen?
– Jag har sedan gymnasiet gillat marknadsföring och tyckt att det är ett härligt ämne, vilket är därför jag valde att vidareutbilda mig inom det. Men under mina 7 år på Stadium så insåg jag att jag älskade att hjälpa folk. Senare under min praktik som marknadsförare/CRM på Lagerhaus så insåg jag att branschen för E-handel var något mittemellan det jag gillade att arbeta med. Det var det bästa av två världar. Plötsligt fick jag pyssla med marknadsföring och indirekt att interagera med personer genom att hjälpa till att bygga deras relation gentemot ett varumärket och hitta ”rätt” sorts produkter som förhoppningsvis gör vardagen trevligare jämfört med vad den var igår.

Om du fick välja att vara vilket djur som helst, vilket hade du varit då?
– Delfin, smarta livsnjutare som verkar ha listat ut livet! Menar de använder ju vågor för att surfa.

 

Kontakt

Boka ett möte med mig