fbpx

GROW ME AB har under vecka 20 lanserat en ny e-handel i Magento 2 tillsammans med bryggeriet Spendrups och reklambyrån Påhlsons Daylight. 

Webbshopen riktar sig till de inbitna fantasterna av Trocadero och är en del av Spendrups sommarkampanj för läskedrycken. Denna e-handel säljer klädesplagg, verktyg, posters och trädgårdsmöbler med Trocadero-tryck.

Förutom en e-handel i Magento 2 med integration till fraktsystem och affärsystem, så levererar GROW ME AB även en funktion för att handla med korkar från Trocadero-flaskor. Miljontals korkar från Trocadero-flaskor runt om i landet innehåller rabattkoder som kan används för att köpa Trocadero-prylar.

Förutom detta levereras ett antal andra integrationer och speciallösningar för att kunna skala en e-handel efter den stora kundbas som Spendrups har.

Vi er väldigt stolta över detta projekt och tackar Spendrups Bryggeri AB, Vinter AB och Påhlsons Daylight AB för ett gott samarbete.

Se sidan här: Shopadero.nu.

Join the discussion One Comment

 • Hejsan
  Fredrik Karlsson heter jag. Driver i dag mitt egna företag Fks Upplevelser i Fokus AB. För ett år sedan skapade jag en webbutik där jag säljer färdigmonterade tavlor från Island. Samverkar med en ramverkstad som ramar in bilder till färdiga tavlor.
  Söker nu en delägare eller partner i detta projekt?
  Finns ett stort behov av tavlor.
  Gå in på
  http://www.unikatavlor.nu
  Mobil 0707-731725

  Med vänlig hälsning
  Fredrik Karlsson

Leave a Reply