Lär känna

Sofia

SUPER WOMAN/E-commerce manager

Sofia kommer ursprungligen från Medelpad, men hittade tidigt till de jämtländska skogarna och har nu tillbringat mer än halva sitt liv här. 

Sofia är den hos oss som är involverad i princip allt. Vår Sofia är en riktig glädjespridare som gör allt plus lite till för att få oss andra att må bra och sprider glädje. 

Sofia älskar struktur och ordning så behöver du hjälp med att strukturera upp menyn på hemsidan? Eller kanske hjälp med projektledning och marknadsföring i någon form? Sofia älskar e-postmarknadsföring och flera av våra kunder drar in stor del av intäkterna via det. Oavsett vad du behöver hjälp med är Sofia rätt person att kontakta.  

När Sofia inte är på jobbet och sprider glädje så tillbringar hon tiden med att fjällvandra, måla eller hänga med vänner och familj. Hon har även ett stort intresse för inredning, gissa vem som inrett vårt kontor? 

Sofia har även tidigare erfarenhet av restaurangbranschen så att be henne om en favoriträtt är inte det enklaste för hon vill ha allt och lite till, så de förvånar oss inte att tapas är hennes favoriträtt. 

Hur kommer det sig att du hamnade i E-commerce branschen?
I samband med att jag jobbade för Mr Green så fastnade jag för e-postmarknadsföring och kampanjskapande av alla dess former. Det är något speciellt med att lära känna de olika målgrupperna och hur man ska interagera med dem på bästa sätt! Därefter har jag älskat att skapa content och brinner för att se resultat av det vi kontinuerligt skapar.

Om du fick välja att vara vilket djur som helst, vilket hade du varit då?
– Unicorn – Eat glitter for breakfast and shine all day.

Kontakt

Boka ett möte med mig