Har du en fråga om hur kampanjen går till? Kontakta Shopadero här: https://shopadero.nu/contact 

BESTÄLLARE: PÅHLSONS DAYLIGHT I SAMARBETE MED SPENDRUPS

SHOPADERO.NU

Shopadero.nu är vår anledning vi kan kalla oss Trocaheros. Vi har, tillsammans med bryggeriet Spendrups och Påhlsons Daylight, skapat en hemsida  skräddarsytt efter deras behov. 

Magento 2-lösning med custom made-system för utcheckning med koder i flaskkorkarna. Miljontals korkar innehåller koder som kan användas för att köpa produkter. 

Trocadero

Trocadero är en av Sveriges mest framgångsrika läskedrycker. Den har behållit sin popularitet i mer än 50 år och drycken säljer som aldrig förr. I Sverige dricks drygt 13 miljoner liter Trocadero om året.

SPECIFIKATIONER

Vi fick in en förfrågan att skapa en hemsida tillsammans med Spendrups bryggeri och Påhlson Daylight. De sökte en specifik sak – att kunna använda en stor mängd koder i deras e-handelslösning. Vad spännande tänkte vi och tackade förstås ja! 

Tanken med denna kampanj var att trycka miljontals koder i flaskkorkar som sedan skickades ut med alla Trocader-flaskor under sommaren. Dessa koder skulle sedan kunna samlas och användas för att betala olika produkter med varumärkestrycket. Med denna information byggde vi en sida från grunden för att möta de behov som var.

1. Automatiserad hantering. Vi skapade ett automatiserat verktyg för att hantera kork-koder.

2. Bättre kupong-hantering. Med det förbättrade rabattkodssystemet kan direkta länkar till varukorgen för kunden genereras för att förenkla utcheckning och betalning.

3. Automatiserad orderhantering. Systemet är helt automatiserat, där all information skickas till fraktsystem, betalsystem och affärssystem. Detta är en utmärkt lösning för den stora mängd ordrar som Shopadero hanterar varje dag.

Självklart är vi på GROW ME stolt över detta projekt. Vi tackar Påhlsons Daylight, Spendrups Bryggeri och Vinter för det fantastiska samarbetet.