DIGITAL MARKNADSFÖRING

Bondeprylar.se

DetaLJER FÖR PROJEKTET

Företag: Bondeprylar Sverige AB
Start: Maj 2018
Website: Bondeprylar.se

Bondeprylar.se startades 2009 och säljer produkter inom jord- och lantbruk. Bondeprylar har jobbat medGROW ME både inom utveckling och digital marknadsföring i flera år med bra resultat.

Om GROW ME’s erbjudande

Ett av erbjudandena som gör GROW ME till din kompletta e-handelspartner är att vi anställer allt från utvecklare till sökmotoroptimerare, interaktionstekniker till marknadsförare. Vi analyserar din e-handel ur ett UX-perspektiv, bygger om din e-handelssida i Wocoommerce eller Magento efter UX-analysen, analyserar och förbättra sökmotoroptimering (SEO) så att du syns organiskt i sökmotorerna för att slutligen bygga upp din närvaro på sociala medier och marknadsplatser genom digital marknadsföring. 

För Bondeprylar.se har vi byggt uppe en närvaro på Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads och även Bing Ads. Det breda spektrumet av olika typer av marknadsföring gör att vi kan nå alla Bondeprylars olika målgrupper. 

Resultatet sedan vi tog över

Sedan vi tog över marknadsföringen på Bondeprylar.se har vi ökat ROAS (Return on Ad Spend), antalet konverteringar och snittordervärdet på Facebook, Instagram, Google och Bing. 

Fler case

Här hittar du fler case inom digital marknadsföring. 

SÄG HEJ! 

Har du några frågor om Magento? E-handel? Behöver du en utvecklare? Eller bara hjälp med lite inställningar? Eller kanske bara prata lite? Tveka inte att kontakta oss!