Möjligheter

Är du på jakt efter nytt jobb? Tveka inte att höra av dig! Grow Me är i en tillväxtfas och är i stort behov av fler e-handelstalanger. Vi söker allt från utvecklare till digitala marknadsförare. Kontakta oss och berätta vad just du är bra på!

Utvecklare PHP/Magento

GROW ME GROUP AB – Umeå, Sverige

Tjänsten innefattar backend-utveckling av Magento 1 och Magento 2 för så väl stora som små e-handlare. Utveckling av tillägg till Magento 2 är något som våra utvecklare jobbar med och som du kommer att bli introducerad till i denna tjänst. Läs mer här: https://growme.se/grow-me-anstaller-heltidsutvecklare/

Utvecklare WordPress/Woocommerce

GROW ME GROUP AB – Umeå, Sverige

Tjänsten innefattar backend- och frontend-utveckling av WordPress och Woocommerce för så väl små som stora e-handlare.

Digital marknadsförare

GROW ME GROUP AB – Umeå, Sverige

Tjänsten innefattar Google Ads, Facebook Ads, Google Analytics och det är även meriterande om du tidigare snubblat förbi e-handelssystemen Magento och WooCommerce.

CRO Specialist

GROW ME GROUP AB – Umeå, Sverige

Tjänsten innefattar konverteringsoptimering av såväl små som stora e-handlare. Du får tillgång till en rad olika verktyg för att skapa de bästa förutsättningarna att öka tillväxten hos företagen genom konverteringsoptimering. Första steget till konvertering är att få användare att hitta till e-handlarens webbplats, andra steget är att få dem att stanna kvar – det är ditt jobb!

Din specialitet 

GROW ME GROUP AB – Umeå, Sverige

Vi letar inte bara de traditionella tjänsterna som du hittar ovan. Vad är din specialkunskap? Är du duktig på att fota? Designa loggor? Interaktionstekniker? Finns det ingenting bättre än att sälja? Tveka inte att kontakta oss. Vi älskar att utvecklas och bli bättre inom andra områden – och det hoppas vi du också vill. Kontakta oss nu!

SÄG HEJ! 

Har du några frågor om oss? E-handel? Behöver du en utvecklare? Hjälp med marknadsföringen? Eller kanske bara prata lite? Tveka inte att kontakta oss!

hej@growme.se ·  Kuratorvägen 2, 907 36 Umeå · 08 722 03 05