Lär känna

Daniel

Webbutvecklare

Daniel arbetar som webbutvecklare, vilket innebär att han skapar och utvecklar hemsidor och webbapplikationer. För att göra arbetet så smidigt och bra som möjligt så finns det många olika tekniker och verktyg som används, inklusive HTML, CSS och Javascript för att bygga grundläggande struktur och utseende på en hemsida.

Daniel är vår tekniska guru inom webbutveckling, han sköter webbservrar och ser till att sajter som kraschat är uppe lika snabbt som de gått ner. 

När vi inte ser Daniel framför kod på jobbet, så tillbringar han tid på att spela. Lyfta skrot på gymmet, de händer även att han spelar elbas och elgitarr. Daniel gillar även att läsa och sluka TV-serier. Hans favoriträtt är kryddiga långkok, men vem gillar inte det?

Hur hamnar du i E-commerce branschen? 

Det är en klurig fråga, det känns inte riktigt som att jag är i E-commerce branschen. Jag är webbutvecklare och har tidigare arbetat med webbutveckling och mer renodlad programmering. De arbete jag gör idag är mestadels i WordPress och liknar annan webbutveckling men för webbshoppar. Dock är jag inne och snuddar vid e-commerce väldigt ofta när jag bygger webbshoppar, fast de handlar mer om vilka plugins som ska användas för olika funktioner och att göra justeringar i frontend med html och css. 

Och som kuriosa för att lära känna Daniel lite bättre:

Om du fick välja att vara vilket djur som helst, vilket hade du varit då?
– Om jag skulle vara ett djur istället för människa så vore det nog någon uggla. Ser bra i mörkret, lugna djur mestadels som verkar märka allt utan att själva bli upptäckta i onödan.

Kontakt

Boka ett möte med mig